Маурицио Сари намекна за скорошно отказване

Маурицио Сари намекна за скорошно отказване
Дибала: Ще видим дали Ювентус иска да остана
Дибала: Ще видим дали Ювентус иска да остана

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари не се страхува от евентуалното негативно отношение на тифозите на бившия му клуб Наполи по време не предстоящото в неделя дерби от Серия “А”. За специалиста това ще бъде първи мач срещу неаполитанците, след като той изкара три сезона начело на тях. Гонсало Игуаин продължава да бъде обиждан от запалянковците на Наполи, след като напусна клуба.

“Toва ще бъде специален двубой за мен, но нека да не отделяме толкова много внимание на личните неща. Ако привържениците на Наполи ме освиркват, ще го приема като израз на обич от тяхна страна. Но пък те не постъпиха правилно спрямо Гонсало”, заяви Сари.

Треньорът беше запитан дали с решението си да поеме Юве си е затворил вратата за евентуално завръщане начело на тима от “Сан Паоло”. “Сега точно не мисля за това. След настоящата ми работа може и да се откажа. Ще видим колко енергия е останала в мен в края. Самото напрежение не е такъв проблем. По-скоро проблемът е в това какво всеки очаква от себе си. Ако обръщаш голямо внимание на целия този цирк, то си свършил. Не знам как ще се чувствам след две години, когато договорът ми изтече. Може да избера да продължа, но това да се окаже грешно решение”, добави 61-годишният наставник.

Преди този кръг от калчото Юве е лидер с 4 точки аванс пред Интер. Наполи пък е чак на 11-а позиция.

“Очаквам труден двубой, защото домакините са силен съперник, който може да бъде много опасен в един двубой. Странно е да го видиш на това място в класирането, защото Наполи е най-добрият в много аспекти. Като гледам таблицата, очаквам те бързо да започнат да се изкачват нагоре. Тимът е в процес на промяна след идването на Дженаро Гатузо. Най-важното е да спечелим трите точки”, завърши Сари.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти