Очаква ни фантастичен мач, надъхан е Кристиано

Очаква ни фантастичен мач, надъхан е Кристиано
Роналдо: Ядосани сме, но няма място за паника
Роналдо: Ядосани сме, но няма място за паника

През седмицата Ювентус понесе удар в Шампионската лига - 0:1 срещу Лион, но пък поне в Серия “А” продължава да е лидер. “Бианконерите” имат точка аванс пред Лацио и шест пред Интер, който е с двубой по-малко. В неделя идва ред на италианската класика - Юве срещу “нерадзурите”.

“Този мач е като Барселона - Реал Мадрид”, коментира Кристиано Роналдо в интервю за Sky Sport.

Нападателят очаква с нетърпение този сблъсък, след като не успя да се разпише във Франция. “Интер, Милан и Лацио са големи отбори и е приятно да се изправяш срещу тях - продължи португалецът. - Сега ни очаква фантастичен мач срещу фантастичен съперник с много силен треньор. Ние ще се опитаме да победим. Нашите привърженици обаче няма да бъдат на стадиона, което е тъжно. Ще бъде странно. И все пак нашата отговорност да спечелим си остава. Домакини сме и да се надяваме, че ще запишем отличен резултат. Като цяло не е приятно без фенове, но здравето е на първо място. Длъжни сме да уважаваме решението да се играе при закрити врати.“

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти