"Зоро" тренира с Монтана

"Зоро" тренира с Монтана

Защитникът на Монтана Стефан Цонков се появи с "маската на Зоро" на днешната тренировка на отбора. 22- годишният футболист ще я носи, за да пази от удари раната си на лявата си вежда, която контузи тежко при победата с 1:0 над Царско село. Цонков пропуска мача с Левски в сряда. Аут за двубоя на "Герена" е и нападателят Атанас Илиев, който е с травма на глезена. След днешната тренировка ст. треньорът на монтанци Ферарио Спасов пусна играчите да се приберат у дома. Утре в 10.30 часа отборът заминава за София и ще отседне за обедна почивка в хотелския комплекс "Витоша".

Групата на Монтана за мача с Левски:
вратари: Евгени Александров, Ивайло Василев;
защитници: Иван Михов, Марио Благоев, Владимир Айтов, Тодор Колев;
полузащитници и нападатели: Александър Манолов, Даниел Васев, Йордан Йорданов, Борислав Дамянов, Християн Илиев, Даниел Георгиев, Иван Коконов, Борислав Балджийски, Сергей Георгиев, Петър Атанасов, Мирослав Антонов, Александър Славейков. Ст. треньор: Ферарио Спасов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти