Балджийски: Недопустимо е Левски да играе така срещу тим от Втора лига

Балджийски: Недопустимо е Левски да играе така срещу тим от Втора лига

Халфът на Монтана Борислав Балджийски заяви, че Левски заслужено са продължили напред, но е разочарован от играта на столичани.

"Трябваше да сме по-отговорни в предни позиции. Левски е класен отбор, който има доста добри футболисти, но мачът беше равностоен. Не се сещам да имаха 100% положения. Ние не се притеснявахме. Дойдохме тук, на "Герена", за да играхме футбол. Държахме топката и играхме добре", заяви халфът.

"Дойдохме, за да се опитаме да ги отстраним. Ние сме Монтана, те са Левски, но имаме самочувствие. Все пак ни отстраниха заслужено. Те са по-добрият отбор, с по-добрите футболисти. Очаквах повече от тях. Мисля си, че Левски на "Герена" е недопустимо да оставя тим от Втора лига да си подава и да разиграва топката. Те си имат треньор, той да си ги коментират. Играят италиански стил, по-прибрано", допълни Балджийски след мача.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти