Херо след драмата: Инфарктен мач и страхотен невървеж, обидно е да се пропускат толкова положения

Херо след драмата: Инфарктен мач и страхотен невървеж, обидно е да се пропускат толкова положения

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров обяви, че се е стигнало до драмата с дузпите срещу Берое заради многото пропуски на неговия тим. Разградчани, които бяха с повечето резерви, отстраниха заралии с 5:4 след изпълнение на дузпи в 1/8-финален двубой за купата на България, като преди това, в продълженията, удариха и две греди.

“Беше много емоционален и даже инфарктен за треньорите мач. Но интересен за феновете. Много положения за нас. Даже спрях да ги броя, две греди… Страхотен невървеж. Толкова положения е обидно да се пропускат. Не знам дали е липса на концентрация, или на неумение.

С тази формация излизаме за първи път. Затова ни трябваше време за стиковка. След като получихме гола от ъглов удар, не си спомням даже да е имало положение, после влязоха момчетата в мача и наложихме тотално преимущество.

Видяхте, че пуснахме един 19-годишен наш футболист, който се справи на добро ниво.

Сега ни предстои изключително важна седмица срещу директни противници, но ще се опитаме да излезем с чест”, коментира Херо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти