Томаш: По-голямото самочувствие помогна на Лудогорец

Томаш: По-голямото самочувствие помогна на Лудогорец

Треньорът на Берое (Стара Загора) Александър Томаш бе разочарован след отпадането на тима му от турнира за Купата на България. Заралии загубиха от Лудогорец след изпълнение на дузпи. Според наставника, разградчани се отбор с по-голямо самочувствие и това им е помогнало да стигнат до успеха.

“Ако трябва да съм честен, до дузпата, нашият отбор показа лицето, което искаме, с добро притежание на топката. Дузпите са лотария и там всичко се случва. И това го има във футбола. Не мога да се сърдя на момчетата. Този мач ще ни послужи като стъпка за нашето израстване. Ще ни помогне да се калим. Играхме срещу шампиона и успяхме да го затрудним. Имам и забележки, но не мога да бъда недоволен. За съжаление при дузпите отпаднахме. Лудогорец е минал много такива битки и има повече самочувствие, което им помогна”, смята Томаш.

“Дузпата не искам да коментирам дали я имаше, но тя ни повлия психологически. В много ситуации на този влажен терен не успявахме да контролираме топката. Имаше моменти, в които можехме да излезем на голови позиции, но не ги използвахме добре. Трябва да работим над това, защото е много важно”, каза още наставникът.

“Не е тайна, че срещу нас се изправиха футболисти с огромно самочувствие, които се надиграват с добри отбори у нас и в Европа. Противопоставихме им се добре, но има неща, които трябва да подобряваме. Този мач трябва да ни даде увереност, че всеки един отбор, може да е надигран”, допълни специалистът.

“Като цяло при нас няма титуляри и резерви. Правим ротации, повече хора да играят. Може би някои футболисти не са доволни, но ние взимаме най-доброто решение за отбора, защото той е най-важен. Вярвам, че ще продължим да се развиваме и ще вървим във възходяща линия”, завърши Томаш.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти