Гледай на живо

Пресконференция на Николай Костов преди мача със Славия

Ивайло Петков обратно на Орачев: Интересни имена напускат Дунав

Ивайло Петков обратно на Орачев: Интересни имена напускат Дунав

Спортният директор на Дунав Ивайло Петков намекна, че доста водещи играчи на тима ще си тръгнат през зимата. Това стана след поражението с 0:2 от Левски в четвъртфинал за Купата на България. Интересно малко по-рано наставникът на отбора Малин Орачев каза, че не мисли, че клубът ще освободи някой от наличните футболисти.

"Поредна загуба за нас, този път в друг турнир. Постарахме се да играем футбол, но не се получиха нещата и загубихме след две индивидуални грешки. Честитя на Левски. Ще се стараем да показваме по-добра игра през новия сезон. Това ще стане с много тренировки, с нови хора, които ще дойдат. Други момчета ще бъдат освободени от отбора. Продължаваме да работим и само така, можем да излезем от тази ситуация.

Говорим с няколко футболисти, които искаме да привлечем. Ето, сега свършиха мачовете, като се надявам до края на другата седмица да подпишем с един-двама. Ще има доста интересни неща около това с кои играчи ще прекратим договори и ще се разделим. За основни футболисти става въпрос. Сега имаме 11-12 играчи, тъй като имаме доста контузени. Целта ние да правим селекция с играчи, които са желаещи да се бият задачите, които имат и целите на отбора. Не искам да коментирам името на Мирослав Будинов.

Другата седмица ще седнем да говорим с треньора Орачев, за да вземем крайните решения. Подготовката ни ще започне на осми януари в София, където ще минем медицински прегледи, след което от 10 януари ще се готвим до 20 януари в Русе. Следва лагер в Анталия, където ще сме договорили вече пет контроли. На четвърти февруари се прибираме и продължаваме подготовката, чакайки първия мач", допълни бившият национал на България.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти