Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1 /почивка/

Бившият рефер Апостол Апостолов с тежки обвинения към Петър Янински и няколко въпроса към Петър Петров

Бившият рефер Апостол Апостолов с тежки обвинения към Петър Янински и няколко въпроса към Петър Петров

Бившият футболен съдия Апостол Апостолов заяви, че има въпроси към шефа на българските рефери  Петър Петров.

"Защо най-проспериращият футболен съдия в България - Кабакoв трябва да седне на резервната скамейка за неопределено време, макар и да знае, че само заради един мач, както самия той каза ще бъде смачкан? Защо трябва да се случва всичко това, макар направил грешки, това трябва да му се отрази на кариерата? Вижте за пример господин Петров, какво правят в Европа - германският съдия, който "закла" Пари Сен Жермен в мача с Барселона в Шампионската, беше тотално защитен от съдийската комисия на УЕФА и му беше дадена висока оценка за мача.

Защо в Европа не правят жертвени агнета кадърните си съдии, а в България след всеки мач, когато не се угоди на даден военноначалник, съдиите се хвърлят на вълците?"

Апостолов също пита: "С какви очи безкрайно корумпираният бивш футболен съдия Петър Янински, за когото е известно как срещу "скромната" сума от 200 хил. марки тогава, "отряза" главата на ЦСКА на мача с Металург в Перник има наглостта да коментира футболното съдийство?

Бившият рефер пита още: "Защо в момента се дава трибуна да коментира днешното съдийство на такава бивша футболна съдийска проститутка? С какво този корумпиран тип е допринесъл за българското съдийство, за да му се дава възможност да коментира? Такива хора като него, би трябвало да заровят главите си дълбоко в пясъка като щраусите, а не да правят коментари?", Апостол Апостолов.

Милчо Максимов

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички