Петко Петков: Спечелихме заслужено

Петко Петков: Спечелихме заслужено
Наставникът на ЦСКА 1948 Петко Петков поздрави футболистите си след днешния успех с 2:1 над Дунав. Втородивизионният тим отстрани русенци на 1/16-финалната фаза на турнира за Купата на България.
"Като че ли мачът беше равностоен, но въпреки това нашият отбор владееше инициатива в по-голяма част от мача. Мисля, че спечелихме заслужено. Пропуските са част от футбола. Радвам се, че създаваме ситуации. Не искам да прозвучи като оправдание. Не бяхме достатъчно свежи. Мачът със Септември беше много близо. Мисля, че успяхме да отговорим на скоростта. Трябва да отбележа, че нашата група не е чак толкова голяма. Не разполагаме с голям брой състезатели. Купата е нашата възможност да премерим сили с отбори от efbet Лига. Ще се борим, докъдето ни стигнат силите. Мисля, че сме добре подготвени".
"Преди два дни играхме дерби със Септември. Беше доста динамичен мач. Днес не отстъпвахме физически на Дунав. Тези мачове са бонус за нас. Това е възможност младите играчи да събират опит. Днес отговорихме на отбора на Дунав и се поздравихме с победата. Както винаги, ще отбележа, че Гущеров е много важен играч за нашия отбор. Не трябва да подминаваме усилията и на останалите играчи. Денислав Александров и Васко Шопов имат по четири гола. Неговата работа е такава. Той е играчът, до когото достигат най-много ситуации".
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти