Иван Караджов: Тотално надиграхме ЦСКА, Али Соу извърши престъпление (видео)

Вратарят на Арда Иван Караджов обяви след поражението с 0:1 от ЦСКА-София, че неговият отбор тотално е надиграл съперника, но една грешка е коствала успеха.

Също така юношата на ЦСКА коментира и червените картони на Али Соу и Илиас Хасани в 66-ата минута. Караджов сподели, че според него Соу е извършил престъпление спрямо своя съперник, ритайки го брутално в бедрото.

“Изиграхме един много добър, силен или както искате го разбирайте мач. Тотално надиграхме ЦСКА и една грешка ни лиши от победата.

Късметът днес не беше на наша старна. И тухлите помагат вкъщи. Победата беше дотолкова важна, че при добър жребий можеше да стигнем и до финал, защото сме един много добър отбор и днес го показахме.

Не знам защо съдията даде втори жълт картон на Хасани. Бил нещо чукнал Али Соу. Това, което направи Али Соу е престъпление. Ако искате ще докарам Хасани, за да видите какво му направи на бедрото”, каза Караджата, след което продължи:

“С този треньор ще играем футбол. На който му харесва - харесва, на който не му харесва - това е. Имаме 26 точки и всичките ги печелим при гостувания. Друго е да играем на нашия стадион. Съвсем различно е като самочувствие”, завърши Иван Караджов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти