Санети пред Sportal.bg: Лудогорец е сериозен отбор! Често се виждам със Стоичков (видео)

Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети даде специално интервю за Sportal.bg след срещата си с привържениците на отбора в България. Днес аржентинецът раздаде автографи и се снима с около 300 тифози на Интер, дошли от части на България, Румъния, Северна Македония, Гърция и Албания. Ето какво каза Санети часове преди мача с Лудогорец от 1/16-финалите на Лига Европа.
-Здравейте г-н Санети. За мен е голяма чест да се срещна с Вас. Днес дойдоха тук много фенове на Интер от България, Албания, Гърция и Северна Македония, за да се срещнат с Вас. Как се чувствате?
- Много съм радостен. За мен е голямо удоволствие да бъда тук и да видя много тифози от много различни места по света, които ни подкрепят. Днес ще ни подкрепят, което е много важно за нас.
- Днес получихте специален подарък - икона от Интер Клуб България. Къде ще поставите този подарък?
- Благодаря много за този подарък. Той ще отиде в моя музей, в който имам много неща и предмети, които получих през моята кариера.
- Спомняте ли се, че през 1995 година се изправихте срещу националния отбор на България?
- Да, спомням си. Спомням си, че играх срещу България. Това беше важен мач за нас. Пазя добри спомени.
- Кои български футболисти познавате?
- Преди всичко се сещам за Стоичков. Негов приятел съм. Вчера се чухме. Срещал съм го на терена, но след футбола се срещаме често на много събития, в които участваме. Той е страхотен човек.
- Имахте ли възможност да видите малка част от държавата ни?
- Първо бях на обяд с ръководителите на Лудогорец на стадиона. Честно казано, приеха ме топло.
- Какво мислите за отбора на Лудогорец?
- Това е отбор, който е много сериозен. Ако Интер иска да премине този кръг, трябва да бъде много концентриран. Мачът тази нощ ще бъде тежък. Надявам се да се представим добре.
- Искате ли да кажете нещо на тифозите на Интер?
- На тифозите искам да благодаря. Да им благодаря за тяхната непрекъсната подкрепа. За нас е много важно да виждаме този ентусиазъм и любов към нашия клуб.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички