Цвети Пиронкова обясни какво става с нея

Цвети Пиронкова обясни какво става с нея

В деня, в който сдаде върховенството в родния женски тенис, Цветана Пиронкова излезе от забвението и отново осъществи контакт в феновете си. Пловдивчанката дълго време не бе публикувала нищо в социалните мрежи и почитателите на тениса се чудеха какво става с нея и как протича възстановяването й от контузията в рамото. Появиха се дори слухове, че Цвети е бременна и скоро ще обяви края на кариерата си. Оказа се, че тя просто е имала нужда от време, за да си върне вдъхновението.

Пиронкова публикува снимка в профила си в “Инстаграм”, на която позира на едно от тепетата в родния си Пловдив.

“Детоксикацията от социалните мрежи приключи. Съжалявам, че за малко се отдръпнах, но се нуждаех от известно време, за да си върна вдъхновението.

За нещастие, тенис сезонът ми приключи рано, но това имаше и своята добра страна, тъй като прекарах известно време със семейството и приятелите си у дома. А вие имахте ли хубаво лято?”, обърна се тя към своите над 66 000 последователи.

Както е известно, последният официален мач на Цветана Пиронкова бе в началото на юли, когато тя отстъпи пред Каролин Вожняцки във втория кръг на “Уимбълдън”. Заради травмата българката пропусна Откритото първенство на САЩ, а отсъствието й от корта се отрази сериозно върху класирането й в световната ранглиста и тя бе изместена от Виктория Томова като първа ракета на България.
Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти