Григор се поти здраво във фитнеса преди коледните празници

Григор се поти здраво във фитнеса преди коледните празници

Григор Димитров се поти здраво във фитнеса преди коледните празници. Най-добрият български тенисист, който завърши сезона под №3 в световната ранглиста, прекарва дължи часове в залата за физическа подготовка в стремежа си да се подготви по-възможно най-добрия начин за предстоящите изпитания на корта догодина.

26-годишният хасковлия нямаше много време за почивка, след като се класира за Финалите на АТР в Лондон, където стигна до края, спечелвайки шампионския трофей.

Димитров прекара една седмица на Бахамите при своя добър приятел Сър Ричард Брансън и се включи в благотворителния турнир за аматьори и професионалисти на милиардера. След това първата ни ракета се завърна “у дома” в Монте Карло, където живее.
Григор Димитров ще стартира сезон 2018 на тенис турнира от сериите АТР в Бризбън (Авл), който започва на 1 януари. Както е известно, през изминалия сезон хасковлията спечели титлата след победи над Стив Джонсън, Никола Маю, Доминик Тийм, Милош Раонич и Кей Нишикори. Сега той ще бъде втори поставен в основната схема след лидера в световната ранглиста Рафаел Надал. Сред конкурентите на Димитров ще бъдат още Анди Мъри, Ник Кирьос, Кей Нишикори, Милош Раонич, Жил Мюлер, Диего Шварцман и други.
Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти