Уил Смит стана част от шоуто на Кирьос

Уил Смит стана част от шоуто на Кирьос

Ник Кирьос имаше незабравима вечер по време на мача си от третия кръг на Australian Open. Той победи Жо-Вилфред Цонга и ще се изправи срещу Григор Димитров на осминафиналите.

Австралиецът и Цонга изиграха страхотен мач, а интересът към него бе повишен от разказите на Кирьос как като малък е ходил на тренировки на французина и е взимал автографи от него. "Той все още е пример за подражение за мен. Той е голям шампион", сподели Ник относно Жо-Вилфред.

Спектактълът бе набюдаван от трибуните от една от най-големите холивудски звезди Уил Смит, като се оказа, че той е един от любимците на Кирьос. В интервю преди началото на турнира тенисистът бил попитан кой би искал да играе ролята, ако бъде направен филм за него и Ник заявил: "Уил Смит".



"Честно, когато го видях там, бях толкова нервен. Не се шегувам. Хората си мислят, че съм готин, но сега исках той да си мисли, че съм най-готиният", заяви Кирьос в интервюто на корта, което получи одобрението на звездата от "Лоши момчета".

Уил Смит продължаваше да се смее, когато Кирьос взе микрофона, за да изясни още нещо по негов адрес. "Трябва да му кажа. Имам филма "Фокус" на телефона и го гледам всеки път, когато съм в самолет. Най-добрият филм в историята", като обаче уточни: "Между другото, причината е в Марго Роби".



Марго Роби, която е сънародничка на Кирьос, играе главната женска роля в криминалната комедия "Фокус". Последната й роля пък бе свързана със спорта. Тя играе фигуристката Тоня Хардинг във филм за живота й, за което бе номинирана за "Златен Глобус".

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти