Рекорден брой тенисисти в Първия вечерен турнир "Лото" ИТН 500

Рекорден брой тенисисти в Първия вечерен турнир "Лото" ИТН 500

41 тенисисти спорят от понеделник за титлата в Първия вечерен турнир „Лото“, категория ИТН 500, което е рекорд в историята на Интерактив тенис. Надпреварата се провежда на кортовете на клуб „18.82“, а за участие се записаха много от звездите на най-голямата верига за любителски тенис в България от близкото и от далечното минало. Сред тях изпъкват Петьо Борисов – носител на Мастърс титла от 2014 г. и шампион за лятото, Станислав Иванов, подгласник във финалите за 2016-а и втори в класирането за годината и Станислав Георгиев с трето място в крайното класиране за 2016 г. и участник във финалите през 2015-а и 2016-а. И тримата се връщат на корта след дълга пауза, като Петьо дори претърпя операция на кръстните връзки на коляното.

От активните играчи на ИТЛ в турнира участват шампионът за 2017-а Адриан Стоименов и няколко тенисисти, които са потенциални претенденти за титлата и могат да поднесат изненада във всеки турнир - Камен Новиков, Георги Петров, Мирослав Георгиев (близнак на Станислав Георгиев), Цветан Иванов, Цветомир Ценков, Камен Маздрашки, Тихомир Желев, както и Иво Боджаков, Мирослав Василев, Милен Балтов и Иван Златков. Организаторите очакват супер равностойни срещи и мачове на най-високо ниво.

Междувременно продължава записването за Втория вечерен турнир, категория средно напреднали. Той ще се играе от 26 февруари на кортовете на ТК „Локомотив София“. Отворена е схемата и на първия Женски вечерен турнир „Лото“ за 2018-а. Той е подарък от Интерактив тенис за дамите по случай 8 март и ще се проведе на кортовете на ТК „18.82“.

Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти