Шестият вечерен турнир на Интерактив тенис започва в понеделник

Шестият вечерен турнир на Интерактив тенис започва в понеделник

Шестият вечерен турнир „Лото“ категория ИТЛ 125 на най-голямата верига за любители Интерактив тенис започва в понеделник на кортовете на Националния тенис център. Надпреварата ще изправи един срещу друг начинаещи играчи, които искат да натрупат опит в състезания, а засега участие са заявили 22-ма души. Записването е отворено до петък, а състезанието е отличен шанс за среща с нови съперници в прохладата на Борисовата градина. Мачовете стартират в 20:00, 21:00 и 22:00 часа, а схемата е отворена и за мъже, и за жени.

На 30 юли започва надпреварата и при средно напредналите – категория ИТЛ 250, а записването е отворено до 27 юли. Състезанието е подходящо както за начинаещи, така и за играчи с известен опит в любителски турнири. Срещите са оспорвани и не само са проверка на физическата издържливост и уменията на корта, но и каляват психиката.

Седмица по-късно, на 6 август, идва ред на най-опитните тенисисти на Интерактив тенис. Състезанието обаче е отворено и за начинаещи, като в първия кръг схемата ще ги изправи срещу възможно най-равностоен противник.

Както обикновено, победителите в трите категории на турнира ще получат купи и медали, а организаторите и домакините от Националния тенис център обещават отлични условия за игра и студена бира след мачовете. Повече подробности за веригата и за Шестия вечерен турнир „Лото“ можете да намерите на сайта interactive-tennis.com.

Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти