Гледай на живо

Ще излезе ли Левски от кризата срещу Берое - отговорът от Николай Костов

За какво мечтае Каролин Вожняцки?

За какво мечтае Каролин Вожняцки?

Датската тенис звезда Каролин Вожняцки мечтае за голямо семейство и спокоен живот, далеч от светлината на прожекторите. От една година тя е сгодена за бившия баскетболист от НБА Дейвид Лий, който й предлага брак по време на романтична ваканция в Бора Бора.

“Искам да бъда добра годеница, добра дъщеря и велика тенисистка”, споделя за Vogue един от секссимволите на женския професионален тенис. Но това, което тя иска, не е лесно да се постигне. “Не мога да мисля твърде далеч. За момента си поставям само краткосрочни цели”, допълва Каролин, която се фокусира върху следващата година, следващия месец или дори ден или час.

И все пак, тя и Дейвид говорят за бъдещето. “Бих искала да имам голямо семейство и може би да се оттегля малко от светлината на прожекторите”, признава Вожняцки.

Нейният годеник пък разказва как се е стигнало до предложението за брак. Интересното е, че за него най-трудната част се оказва не задаването на съдбоносния въпрос, а това да поиска разрешение от бащата на Каролин - Пьотр Вожняцки, който я научава да играе тенис като малко момиченце. Това става миналия октомври в Сингапур, където датчанката участва във Финалния турнир на WTA. Двамата мъже са близки, но ръцете на Лий треперят… Когато Каролин се присъединява към тях и пита какво става, те й казват, че празнуват класирането й за полуфиналите.

Вожняцки печели титлата в Сингапул след победа над Винъс Уилямс, след което  с Дейвид се отправят към Бора Бора на почивка. Там той организира частен круиз за вечеря и двамата гледат залязващото слънце над Южния Пасифик. Едва ли има по-подходящ момент за това, което следва. Дейвид Лий подарява на своята любима годежен пръстен с 8,88-каратов диамант (познайте кое е любимото число на Каролин, а тя е на седмото небе от щастие…

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти