Цветан Иванов продължава силното си представяне във финалния Мастърс

Цветан Иванов продължава силното си представяне във финалния Мастърс

Цветан Иванов продължава силното си представяне във финалния Мастърс на най-голямата аматьорска лига в България. В петък вечерта той победи N2 в годишната ранглиста на Интерактив тенис Красимир Маринов с 2:0 сета (6:3, 6:2) в група "Андре Агаси" и си осигури двубой с фаворита в турнира Радослав Владимиров. Така Цецо гарантира първото място в годишната ранглиста на Радослав. Томахавката от Люлин спечели двата Мастърса през 2018-та и вкара в сметката си 2000 точки.

С извоюваните досега три победи в Lotto ITL Finals 2018 той взе още 600 точки, а ако спечели турнира те ще станат 1500. И сега обаче Владимиров е недостижим в класирането и ИТЛ ще има нов шампион. Миналогодишният носител на тази титла Адриан Стоименов ще бъде детрониран, а Радо ще грабне титлата "най-добър играч за 2018-та".

В среща от група "Пийт Сампрас" на Lotto ITL Finals 2018 Станислав Иванов се наложи с 2:0 сета (6:3, 6:2) над Цветомир Ценков и също отива на полуфинал. Така в битка за място на финала ще излязат Радослав Владимиров срещу Цветан Иванов и Цветан Бешевишки срещу Станислав Иванов.

Днес на кортовете на MG Tennis Club в мач на честта от група "Андре Агаси" един срещу друг ще застанат Цветан Бешевикши и Камен Маздрашки, но срещата е без значение за класирането в турнира. Полуфиналите ще се играят в понеделник и вторник от 20:00 часа.

Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти