Страхотни мачове още от първия кръг в Базел

Страхотни мачове още от първия кръг в Базел

Роджър Федерер, Стефанос Циципас, Саша Зверев и другите звезди в Базел за поредна година ще предоставят на публиката в Швейцария страхотни зрелища.

Водачът в схемата Федерер ще стартира срещу квалификант надпреварата, а ако той мине през това препятствие, а впоследствие и през Раду Албот или Душан Лайович, то на 1/4-финал най-вероятен опонент ще е Стан Вавринка, при когото са Франсис Тиафо, Дан Еванс и Пабло Куевас.

В доланата четвъртина на тази първа половина са още Стефанос Циципас и Фабио Фонини, като поставени, а при тях блестят имена като Филип Крайнович и Пабло Андухар.

В долната половина срещата от първи кръг между Давид Гофен и Марин Чилич прави сериозно впечатление, а победителят от тях ще се изправи срещу Кристиян Гарин и Райли Опелка, а на 1/4-финалите техен съперник най-вероятно ще е един от Мариус Копил или Роберто Баутиста-Агут.

В последната 1/4-тина обаче ситуацията също не е безинтересна още от първите мачове, след  като поставеният под номер 2 Саша Зверев ще започне с Тейлър Фриц. Във втори кръг победителят от този вълнуващ сблъсък ще се изправи срещу Алекс Да Минор или квалификант, а в трети срещу един от Беноа Пер и Хенри Лаконсен играещи по между си или Миомир Кецеманович и Ян-Ленард Щруф.

mvtennisworld.com

Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти