Нешвил прекъсна серията си от 15 мача без загуба в редовното време

Нешвил прекъсна серията си от 15 мача без загуба в редовното време

Водачът в Националната хокейна лига Нешвил загуби с 2:5 от гостуващия Торонто и прекъсна серия от 15 поредни мача без поражение в редовното време от 17 февруари насам.

Мичъл Марнър и Джеймс Ван Римсдайк се отличиха с по гол и асистенция за канадците, а Моргън Райли допринесе с три асистенции.

Остън Матюс, Вилям Ниландер и Джейк Гардинър също вкараха за гостите.

Виктор Арвидсон и Скот Хартнел реализираха за Нешвил, който вече е с 14 победи в последните си 16 мача и остана на върха в подреждането със 106 точки.



Тампа Бей записа рекордна в клубната си история 51-а победа в рамките на един сезон и се изравни с лидера в класирането на лигата след успех със 7:6 над домакина Ню Йорк Айлъндърс.

Джей Ти Милър се отличи с два гола, а Брендън Пойнт добави гол и две асистенции за първенеца на Изток, който записа трета поредна победа.

Антони Бовилие завърши с две попадения и асистенция, Андерс Лий и Райън Пълок също се разписаха по два пъти, а с три бързи гола в началото на третия период Ню Йорк намали от 3:7 до 6:7, но за повече нямаше сили.



Анже Копитар наниза четири попадения, а Лос Анджелис разгроми Колорадо със 7:1 като гост.
Това беше четвърти хеттрик в кариерата на Копитар в лигата.

Кълъмбъс записа десета поредна победа след 4:0 над гостуващия Флорида. Сергей Бобровски отрази всичките 33 удара и регистрира пети "шътаут" за сезона и 24-и в кариерата си.

Кам Аткинсън, Сони Милано, Сет Джоунс и Томаш Ванек се разписаха за успеха.

Брет Конъли вкара единствения гол, а Вашингтон се наложи над Детройт с 1:0 като гост. Вратарят на столичани Филип Грубауер спаси 39 шайби за третия си "шътаут" за сезона, а Вашингтон събра 93 точки и увеличи аванса си на върха в дивизия "Метрополитън" на 4 точки пред шампиона Питсбърг.



Конър МакДейвид се отличи с два гола и две асистенции за успеха на Едмънтън с 6:2 над Отава.
Поражението пък окончателно елиминира канадците от борбата за плейофите.

Вратарят с български корени Александър Георгиев спаси 32 удара, но не успя да помогне на Ню Йорк Рейнджърс да избегне поражението с 3:4 от Филаделфия.

Лоугън Кутюр се разписа в 39-ата секунда на продължението при успеха на Сан Хосе с 2:1 над гостуващия Лас Вегас.

Лидерът в Тихоокеанската дивизия Лас Вегас стана първият отбор в историята, който достигна до границата от 100 точки в първия си сезон в лигата.

Последвайте каналите ни в:

Още от Зимни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти