Гледай на живо

Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

В последния момент Барселона се включи в наддаването за Ериксен

В последния момент Барселона се включи в наддаването за Ериксен

Ръководството на Барселона е направило късно запитване за халфа на Тотнъм Кристиан Ериксен, който е пред трансфер в Интер. Според "Скай спортс" вчера датчанинът се е срещнал с президента на "шпорите" Даниел Леви и му е заявил, че иска да премине в гранда от Милано. Ериксен дори вече е уговорил и личните си условия с "нерадзурите". От италианския клуб насрочиха и конкретен ден за медицинските прегледите на играча - понеделник. Не е ясно обаче каква реакция ще предизвика у него интересът от страна на Барселона. 

Според "Скай" от Интер са предложи на Тотнъм 11 милиона паунда плюс бонуси за халфа, чийто договор изтича в края на сезона. Лондончани обаче все още настояват за 17 милиона. 

27-годишният Ериксен изигра 28 мача за Тотнъм във всички турнири от началото на сезона. В сряда той се появи като резерва при победата с 2:1 над Норич в двубой от междинния кръг на Премиър лийг.  

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички