Звезда на ЦСКА 1948: Ще влезем в efbet Лига, имам седем коня (видео)

Младото крило на ЦСКА 1948 Денислав Александров даде интервю пред Sportal TV в Анталия. Наскоро футболистът отхвърли оферта на Арис (Солун) и сега се готви с "червените" в Турция. Той говори за перспективите пред тима на Йордан Юруков, а се върна и към миналото си в Литекс и Лудогорец. Дени каза няколко думи и за своята страст - конете.

"Надявам се да влезем в елита и мисля, че ще успеем. Ние сме най-добрият отбор в групата. Надявам се през пролетта да не допускаме грешките от есента. Привлякохме доста добри футболисти, дано сме по-силни. Вярно е, че не съм егоист. За мен не е най-важно кой ще вкара гола, важна е победата.

Запалих се по футбола в моето училище в Плевен, след това започнах да играя в една частна школа. Оттам получих обаждане от Литекс и преминах в клуба от Ловеч. Изкарах две години в Литекс, след това получих оферта от Лудогорец и преминах там, за което съм благодарен. Подписах с ЦСКА, защото знам какви са целите на отбора - аз също имам високи цели.

През миналия сезон не бяхме готови да влезем в efbet Лига, просто не се бяхме сработили достатъчно добре. Не беше причината в треньора Петко Петков, просто отборът не беше готов. И Петков, и Йордан Юруков търсят хубав футбол, искат да се надиграваме с противниците.

Имаше оферта от Арис, но не мисля, че ще съжалявам след време, че не я приех. Ако продължавам да се развивам и да работя усърдно, ще има нови оферти. Привърженик съм на Реал Мадрид и на испанския футбол.

Имам лични мои коне - седем са в момента. Занимавам се с тях, когато имам време, дори участвам в състезания. Какво бих казал на тези, които казват, че не сме истинският ЦСКА? Не искам да го коментирам това, после стават драми, всеки си преценява от кой отбор да бъде. Нека нашите фенове продължават да ни подкрепят, ще постигнем нашата цел", каза Александров пред

Sportal TV

.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти