Бекъм с фрактура на глезена, Уот строши коляно

Бекъм с фрактура на глезена, Уот строши коляно

Сезонът на НЙ Джайънтс потегли в драматична посока след петата поредна загуба. „Гигантите” допуснаха десет безответни точки в последните пет минути у дома срещу ЛА Чарджърс и загубиха с 22:27. Голямата драма обаче дойде три минути преди края. Одел Бекъм-младши, единственият оцелял здрав уайд рисийвър на Джайънтс, получи фрактура на глезена и бе изнесен на носилка. Бекъм очакваше нов мултимилионен договор в края на сезона, но сега бъдещето му е обвито в неяснота.

Хюстън изгубиха Джей Джей Уот за неопределено време след като лидерът на защитата получи фрактура на коляното. Той напусна терена срещу Канзас Сити преди края на първото полувреме, оставайки за шести пореден мач без сак. Рентгеновата снимка откри счупване на тибиалното плато на лявото коляно. Уот е вън от сметките за настоящия сезон, а в негово отсъствие Хюстън отстъпиха с 34:42 на единствения непобеден отбор в НФЛ след три тъчдаун паса на Алекс Смит, завършил с показатели 29 от 37 за 324 ярда и рейтинг 130.2.

Вицепрезидентът на САЩ сътвори шумен скандал на трибуните преди началота на Индианаполис – Сан Франциско. По заповед на президента той напусна напусна „Лукас ойл стейдиъм” вбесен от протестите по време на изпълнението на химна. В негово отсъствие две от дънните риби на Лигата имаха нужда от продължение за да определят кой е по-малко слаб. Индианаполис спечелиха с 26:23 след 51-ярдов фийлдгол на Адам Винатиери 98 секунди преди изтичане на допълнителния период.

В отговор на скандала собственикът на Далас Джери Джоунс обяви, че всеки играч на отбора му, бойкотирал химна оттук-нататък, ще бъде наказан и няма да бъде допуснат до терена. Без подобни дисциплинарни санкции „каубоите” продължиха свободното си падане в класирането на НФК Изток, губейки с 31:35 у дома срещу Грийн Бей. Давонте Адамс отбеляза решителния тъчдаун 11 секунди преди края на редовното време.

Резултати

:
Тампа Бей – Ню Инглънд

14:19

Синсинати – Бъфало

20:16

Филаделфия – Аризона

34:7

Кливлънд – НЙ Джетс

14:17

Маями – Тенеси

16:10

Детройт – Каролина

24:27

Индианаполис – Сан Франциско

26:23

прод.
Питсбърг – Джаксънвил

9:30

НЙ Джайънтс – ЛА Чарджърс

22:27

Оуклънд – Балтимор

17:30

ЛА Ремс – Сиатъл

10:16

Далас – Грийн Бей

31:35

Хюстън – Канзас Сити

34:42

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти