Гледай на живо

Празненства във Велико Търново за 100-годишнината на Етър

Вашингтон взеха Алекс Смит и му изсипаха $94 000 000

Вашингтон взеха Алекс Смит и му изсипаха $94 000 000

Вашингтон и Канзас Сити осещъствиха първата голяма сделка в НФЛ за 2018 г. „Червенокожите” взеха куотърбека Алекс Смит срещу правото на избор в третия кръг на драфта. Столичани в добавка ще дадат на „вождовете” и корнърбека Кандъл Фулър. Параметрите на сделката са уточнени, но тя ще стане факт едва на 6 март, когато започва новата финансова година в Лигата.

Минути след преминаването си във Вашингтон Смит, избор №1 в драфта пврез 2004 г., подписа четиригодишно удължаване на договора си срещу $94 000 000. Според слуховете $71 000 000 са гарантирани, което ще го направи най-скъпоплатеният куотърбек в историята на НФЛ.

Идването на Смит означава и че Вашингтон ще пуснат на пазара досегашния си титуляр Кърк Казънс. Продуктът на Мичиган стейт две поредни години подписваше едногодишен „франчайз таг”, но сега за първи път ще е свободен агент и вероятно ще прибере пари сходни, ако не и повече, в сравнение със Смит. А Вашингтон ще приберат секелкция в третия кръг на драфта през 2019 г.

Що се касае до Канзас Сити там бъдещето принадлежи на Патрик Махоумс. Новобранецът от Тексас тех направи един старт този сезон – в последната седмица срещу Денвър.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти