Индианаполис имат треньор, този път наистина!

Индианаполис имат треньор, този път наистина!

Четири дни след фиаското с Джош МакДениълс Индианаполис (изглежда) си намериха треньор за новия сезон. Франк Райх, офанзивен координатор на новите шампиони Филаделфия, е договорил личните си условия и се очаква в понеделник да парафира петгодишен контракт.

Като играч новият треньор на „жребците” бе десет години резерва на легендарния куотърбек на Бъфало Джим Кели. В един от малкото случаи като титуляр Райх помогна за най-големия обрат в историята на НФЛ. На 3 януари 1993 г. в „уайлд кард” кръга на плейофите в АФК Бъфало губят от Хюстън с 3:35 след 101 секунди игра през второто полувреме, но с четири тъчдаун паса на Райх печелят с 41:38 след продължение по пътя към третото си поредно появяване на Супербоул.

За Райх това е вторият период в Индианаполис след 2008 – 2011 г., когато работи като отговорник за куотърбековете и уайд рисийвърите. След спирки в Аризона и Сан Диего той бе назначен за координатор на нападението на Филаделфия, с които преди седмица спечели Супербоул LII.

Райх е вторият треньор от офанзивната структура на „орлите”, който напуска след триумфа над Ню Инглънд. Миналата сряда отговорникът за куотърбековете Джон ДеФилипо стана координатор на нападението на Минесота.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти