Бекъм иска трансфер, „овните” готови с оферта

Бекъм иска трансфер, „овните” готови с оферта

Отношенията между Одел Бекъм-младши и НЙ Джайънтс са на точката на замръзването. Уайд рисийвърът обяви, че няма да стъпи на терена със синия екип без да е подписал нов договор. Бекъм е в последната година от новобранския си контракт, но иска подобрени финансови параметри, които да го направят не просто най-скъпият играч на поста в НФЛ. Продуктът на Луизиана стейт счита, че е редно да получава повече от Кърк Казънс, който подписа за $28 000 000 на сезон с Минесота!

Ръководството на НЙ Джайънтс реагира светкавично и обяви, че е готово да изслуша всяка една оферта за Бекъм. Но всички преговори трябва да започнат от два избора в първия кръг на драфта: един тази година и един не по-късно от 2020-а.

Според информация на NBC Бекъм вече се е самопредложил на ЛА Ремс. Генералният мениджър на „овните” Лес Снийд счита, че може да предложи добри пари за следващите два сезона, но обвързване отвъд 2019 г. ще е проблем. ЛА имат налични $10 721 949 за следващия сезон, но сумата не включва договорите на новобранците, които ще бъдат избрани в драфта през април. За 2019 г. „овните” разполагат с $94 504 979, което ги поставя на второ място сред всички отбори в НФЛ. Това обаче е последният сезон, в който куотърбекът Джаред Гоф ще играе с новобрански договор.

ЛА започнаха оформянето на „Дрийм тийм”, привличайки корнърбековете Маркъс Питърс и Акиб Талиб, като платиха и $14 000 000 за услугите на Ндамокунг Су. Трансферите превърнаха „овните” във фаворит на букмейкърите не само за титлата в НФК Запад, а и в цялата конференция.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти