Райола веднага отговори на Солскяер: Дано не си мисли, че Пол е негов затворник

Райола веднага отговори на Солскяер: Дано не си мисли, че Пол е негов затворник
Солскяер се озъби на Мино Райола
Солскяер се озъби на Мино Райола

Мино Райола, агентът на Пол Погба, не изчака дълго, за да отговори на атаката, която преди ден му отправи мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер. Вчера норвежецът заяви : "Пол е футболист на Манчестър Юнайтед, а не на Мино Райола. Естествено, че не съм разговарял с Мино. И не съм толкова близък с Пол, че да му казвам да предаде на Райола как трябва да говори". Повод за това изказване на мениджъра вероятно станаха думите на Райола, че Погба може да се завърне в Ювентус, защото там се чувства като у дома си.

Снощи Райола използва своите профили в "Инстаграм" и "Туитър", за да отговори на мениджъра на Манчестър Юнайтед.

"Пол не е мой, но със сигурност не е собственост на Солскяеяр. Пол е на Пол Погба... Не можеш да притежаваш човешко същество. От дълго време е така както във Великобритания, така и навсякъде другаде. Надявам се, че Солскяер не предполага, че Пол е негов затворник. Преди Солскяер да коментира неща, които съм казал, би трябвало да се информира по-добре за съдържанието на казаното. Аз съм свободен гражданин, който може да мисли и да изразява мнението си. Досега бях може би прекалено мил с него. Солскяер би трябвало да си спомни какво каза на Пол през лятото. Мисля, че Солскяер може би е разочарован по други причини и сега смеси различни проблеми. Мисля, че има други неща, за които да се тревожи. Поне аз бих го правил, ако съм на негово място", написа Райола.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти