Очаквайте по Sportal коледното снукър шоу Тръмп - Робъртсън в София

Очаквайте по Sportal коледното снукър шоу Тръмп - Робъртсън в София

Чаровните български съдии Десислава Божилова и Пролетина Величкова ще бъдат рефери на двубоя между Джъд Тръмп и Нийл Робъртсън на 19 декември в зала „Универсиада“ в София. Той ще бъде под наслов "Победителят взима всичко", което означава, че спечелилият срещата във формат 6 от 11 фрейма ще получи целия специален награден фонд.

Sportal.bg е медиен партньор на събитието, което ще бъде излъчено в ефира на Sportal TV.

Десислава и Пролетина са неизменна част от световния
снукър
в последните пет години и рефирират двубои от най-високо ниво. Двете направиха своя международен дебют в София през 2012 година на първото PTC Bulgaria Open. Три години по-късно Десислава Божилова бе рефер на финала на Bulgaria Open, а Пролетина съдийстваше в полуфиналите. Българските съдии натрупаха голям международен опит и са част от елита на реферите в WorldSnooker. Тяхната популярност накара други българи да започнат обучение за рефери към Българската aсоциация на снукър реферите в България.
В началото на септември двете бяха главни рефери на четирите епични двубоя между Рони О‘Съливан и Стивън Хендри в България.
Джъд Тръмп и Нийл Робъртсън отпаднаха рано в турнира UK Championship, а в момента участват Scottish Open. Мачът в зала „Универсиада“ обещава голяма борба и ще се играе във формат формат 6 от 11 фрейма. Всички желаещи да посетят събитието могат да закупят билети от мрежата на Eventim и техните партньори.
Последвайте каналите ни в:

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти