Тръмп: Не мога да обясня защо загубих

Тръмп: Не мога да обясня защо загубих
Сензация в UK Championship! 54-годишен отстрани Тръмп
Сензация в UK Championship! 54-годишен отстрани Тръмп

Световният шампион по снукър и лидер в ранглистата Джъд Тръмп шокиращо отпадна във втория кръг на Шампионата на Обединеното кралство от 54-годишния Найджъл Бонд. Така Асото в колодата не можа да изравни постижението на Стивън Хендри, който засега единствен е печелил всичките турнири от “Тройната корона” в една календарна година.


“Найджъл игра на добро ниво. Беше един от тези мачове, за които не мога да обясня точно защо загубих. В други случаи топките биха се наредили по-добре за мен в последните фреймове и бих спечелил. Видно е, че Найджъл работи усилено и се надявам аз да мога да играя също толкова добре на такава възраст. Ако бях направил много пропуски, щях да съм разочарован, но тренирах доста и работих усилено. Нормално е да губя мачове. Справих се доста добре този сезон и такива загуби няма да ме потиснат. По-скоро ще се вдъхновя да се представям по-добре и по-добре”, каза Тръмп.

Асото в колодата остава с титлата си от UK Championship през 2011 година, като през 2014-а игра финал, но с изключение на тези случаи, не е преминавал осминафиналите.

Последвайте каналите ни в:

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти