Фетел иска да говори очи в очи с Хамилтън за случилото се в Баку

Фетел иска да говори очи в очи с Хамилтън за случилото се в Баку

Пилотът на Ферари Себастиан Фетел иска да говори очи в очи с основния си съперник за титлата от Мерцедес Люис Хамилтън и така двамата да оставят случилото се в Гран При на Азербайджан в миналото. След като страстите от скандала между двамата се успокоиха, Фетел призна, че уважава Хамилтън и няма проблем с него.

"Нямам проблем с Хамилтън. Уважавам го много като пилот и човек. Не вярвам, че умишлено искаше да се стигне до контакт, защото така рискува и повреда и по неговата кола", коментира Себастиан.

"В момента не е точното време, но съвсем скоро искам да говорим очи в очи и да изясним всичко. Трябва да оставим случилото се зад нас и да продължим достойно да се борим за титлата до финала на сезона", завърши германецът.

Ето ТОВА заяви Фетел веднага след финала в Баку вчера. Хамилтън не му остана длъжен и му отговори ТАКА. В крайна сметка германецът финишира четвърти, след като британецът не успя да го изпревари до финала и остана пети. В крайна сметка Себ увеличи преднината си в класирането при пилотите на 14 точки пред втория Люис.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта formula1.sportal.bg

 

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти