Рикардо обясни за размахания среден пръст към Грожан

Рикардо обясни за размахания среден пръст към Грожан

Във втората тренировка в Абу Даби Даниел Рикардо имаше леко спречкване на пистата с Ромен Грожан. Австралиецът беше в първа бърза обиколка с ултра меките сликове, когато Грожан неочаквано се оказа на пътя му с бавна скорост. Дани показа среден пръст на французина, а пилотът на Хаас обясни по радиото, че твърде късно са го предупредили, че е застанал на пътя на Ред Була.

Типично в свой стил Рикардо видя смешната страна на ситуацията. "Пръстът ми се беше подул от презавиване и просто си го тръсках" пошегува се той. После добави, че Грожан не трябва да прави така, но все пак случката е била по време на тренировка, така че не е кой знае какво. "Направих жеста, защото на момента бях афектиран. Все пак бях в бърза обиколка, а той едва загряваше."

Рикардо допълни, че все още има доста работа за Ред Бул след първия ден тренировки. Във втората сесия той постигна добро темпо и успя да завърши трети след Хамилтън и Фетел, но призна, че още е далече от Люис. "Далече сме от Мерцедес, но сме почти наравно с Ферари. Утре ще трябва да намерим още 2-3 десети". Като цяло денят беше добър, завърши Даниел.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта formula1.sportal.bg

 

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти