Серхио Перес трябва да има нов договор до броени дни

Серхио Перес трябва да има нов договор до броени дни

Серхио Перес твърди, че е въпрос на броени дни да има нов договор, като намерението му е да остане във Форс Индия. Контрактът на мексиканеца изтича в края на годината, но очакванията са той да продължи в тима като съотборник на Ланс Строл.

Бъдещето на базирания на "Силвърстоун" тим беше поставено на изпитание, но бащата на Ланс Строл – Лорънс се появи като ангел-спасител, заедно с воден от него консорциум от инвеститори. Перес от своя страна също има финансов гръб, така че изглежда доста вероятно той да продължи във Форс Индия, за разлика от Естебан Окон.

"Тъкмо говорих с Чеко" заяви журналистът от Фокс Луис Мануел Лопес. "Той потвърди, че остават няколко дни докато договорът му се поднови автоматично".

Бъдещето на Окон е по-неясно. Има слухове, че 21 годишният французин може да замени Стофъл Вандоорн в Макларън и да бъде съотборник с Калрос Сайнц. Тимът от Уокинг има и други опции, като например да повиши Ландо Норис. Не е изключено, обаче, Норис да бъде даден на Торо Росо, за да се ускори преминаването на Джеймс Кей в закъсалия английски отбор.

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти