Гледай на живо

Югоизточна Трета лига: Локомотив (Пловдив) II - Ботев (Пловдив) II - 1:0

Антъни Иванов: Имам още резерви

Антъни Иванов: Имам още резерви

Антъни Иванов е дебютант на световно първенство за мъже, но въпреки това няма проблеми с напрежението и очакванията. Той демонстрира самочувствие, което обаче е напълно подплатено и доказателството за това е класирането му за полуфиналите на 200 метра бътерфлай в Будапеща (Унг). 18-годишният българин даде четвърто най-добро време в сериите - 1:55.55 минути (нов национален рекорд), и тази вечер в 20.04 ще се бори за влизане във финала.

“Подготовката ми за световното първенство протече успешно. Имам резерви във всички елементи на плуването, което е страхотно. Имам откъде да сваля още и да доближа българския бътерфлай до световния. И това ще стане с начина, п който работим с треньора ми Николай Вакареев. Разбираме се с една дума и му вярвам на 100% за нещата, които правя”, заяви той в интервю за BGswim.com.

Същото мнение изрази и главният мениджър на националните отбори Кристиян Минковски. "Антъни беше подготвен за такъв резултат, дори има резерви да свали още от това време. Дано да успее да реализира възможностите си довечера на полуфиналите", коментира той.

Последвайте каналите ни в:

Още от Водни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти