Петев продължава без победа в Полша (видео)

Петев продължава без победа в Полша (видео)

Воденият от Ивайло Петев Ягелония (Бялисток) не успя да победи Лех (Познан) в среща от 24-ия кръг на полската Екстракласа - 1:1. Това беше четвърти двубой за тима под ръководството на българския специалист и първи гол под негово ръководство. В предишните три мача начело с Петев Ягелония загуби от Висла (Краков) с 0:3 и Легия (Варшава) с 0:4, а в домакинството на Корона (Киелце) завърши 0:0.

Срещу Лех се разписа Богдан Циру в 41-ата минута. Привлеченият тази зима румънски халф довкара топката след отлично спасяване на стража на гостите Мики ван дер Харт. В края на полувремето Камил Йовжяк от Лех нацели гредата с далечен изстрел, а в 62-ата минута Якуб Модер възстанови равенството. малко преди това футболист на Ягелония също шутира в гредата.В друг мач от кръга снощи Ракув (Честохова) се наложи с 2:0 над Пяст Гливице.

Водач в класирането е Легия с 45 точки, следван от Краковия с 42 и Погон (Шчечин) с 40. Ягелония е на 10-о място с 31 точки.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти