"Празник на мотивацията" по време на 55-часовото предизвикателство

"Празник на мотивацията" по време на 55-часовото предизвикателство

Докато ултрамаратонецът Краси Георгиев се бори с изтощителното 55-часово предизвикателство, около него в Цар-Симеоновата градина в центъра на Пловдив ще се възцари един истински "Празник на мотивацията". Организаторите, заедно с куп партньори и приятели на атлета, са предвидили разнообразие от активности за всеки вкус, които да мотивират хората да се включат в предизвикателството и да  опитат нови неща: Функционални тренировки, фитнес на открито, клас по зумба с Мелани Лютова, тест на велосипеди, тест на обувки за бягане, тест на лонгборд и още изненади.

Всеки, който се включи в самото предизвикателство на Краси и направи една или повече обиколки на трасето с него, ще получи награда и специален сертификат за приноса и мотивацията си.

На старта с бегача ще се включат и деца от пловдивски училища, между които разбира се и Спортно училище "Васил Левски". В седмицата преди събитието пък, Краси ще посети Еко училище "Слънчев лъч", СУ "Цар Симеон Велики", ОУ "Кочо Честеменски", където ще проведе мотивационни срещи с учениците и ще направи по една бърза тренировка с тях.

Предизвикателството „55 часа“ стартира на 28-и септември в 10 часа сутринта от Гребната база в Пловдив, ще премине покрай река Марица, за да намери своя дом за повече от две денонощия в Цар-Симеоновата градина в центъра на града, където да се превърне в "Празник на мотивацията" - част от програмата на "Пловдив - Европейска столица на културата 2019".

Краси Георгиев е бегачът-ултрамаратонец, който непрестанно изненадва с на пръв поглед непостижимите цели, които си поставя. Краси Георгиев е впечатлявал с постиженията си на едни от най-трудните ултрамаратони в света, сред които определяният за най-тежък в света - Бедуотър 135 в Долината на смъртта в САЩ. Наред с предизвикателствата, Краси подкрепя и значими каузи. С последното си събитие “36 часа” той събра пари за 26 деца, преборили онкологични заболявания, които заминаха за “Игри за победители” в Москва, където спечелиха 27 медала.

Новини и допълнителна информация за събитието може да следите на страницата във Фейсбук.

Последвайте каналите ни в:

Още от Лека атлетика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти