"Сините" възстановяват в мрачно настроение, Рабех се върна в отбора

"Сините" възстановяват в мрачно настроение, Рабех се върна в отбора

Футболистите на Левски проведоха тази сутрин възстановително занимание след снощния двубой с Дебрецен от плейофите за влизане в Шампионската лига. "Сините" се появиха на "Герена" във видимо минорно настроение, което е продиктувано от домакинската им загуба с 1:2 в първия мач срещу първенеца на Унгария, предрешила до голяма степен крайния изход от двубоя.

Мароканският защитник Юсеф Рабех, който си навлече гнева на собственика на клуба Тодор Батков заради поредицата пиянски изцепки, се завърна в първия състав на Левски. Днес той тренира наравно със своите колеги, което означава че Рабех вероятно ще попадне в сметките на старши треньора Ратко Достанич за реванша в Будапеща следващата седмица. Мароканецът пропусна първия мач, тъй като изтърпяваше наказание от УЕФА за натрупани жълти картона в предишните предварителни кръгове.

Следващото занимание на Левски ще се състои утре в 17,30 часа. "Сините" ще се подготвят в София до края на седмицата, а в понеделник летят за Унгария. Изключително важният мач-реванш срещу Дебрецен е във вторник от 21,45 часа на стадион "Ференц Пушкаш" в столицата Будапеща.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти