Дебрецен: Трябваше да спечелим много по-убедително

Дебрецен: Трябваше да спечелим много по-убедително

Еуфория цареше в отбора на Дебрецен след победата, която унгарците постигнаха срещу Левски в първа среща от плейофите за влизане в Шампионската лига. Сред футболистите обаче цареше мнението, че е трябвало да постигнат по-убедителна от постигнатата 2:1 победа.

Гергей Рудолф (нападател): "Ако не вярвахме в победата, въобще нямаше да идваме в София. Получи се много тежък мач, истинска битка, както и очаквахме. Постигнахме добър резултат, но на реванша също ще бъде трудно. Във втората среща ще трябва отново да бъдем максимално концентрирани и да се раздадем докрай, ако искаме да играем в групите на Шампионската лига. Много съм уморен, защото темпото беше доста високо. Отборът даде всичко от себе си и се радвам, че това се отплати".

Норберт Месарош (защитник): "Изключително съм доволен от
победата. Това е един перфектен подарък за рождения ми ден. Резултатът е отличен, но донякъде можем да съжаляваме, защото през първото полувреме имахме доста положения и можеше да поведем с 3:0, с което да решим абсолютно всичко. Защитавахме се много дисциплинирано и на дадохме много пространства на българите. Публиката беше невероятна, но се надявам на реванша нашите фенове да създадат още по-хубава атмосфера".
    
Ласло Боднар (защитник): "При гола ми получих хубав пас, имах пространство и реших да стрелям. Намерих добре топката и за щастие стана страхотно попадение. Указанията бяха да затваряме пространствата, да спазваме тактическата дисциплина и да стреляме от дистанция при всяка възможност. Получи се и сме много щастливи. Направихме първата крачка към групите на Шампионската лига, но трябва да бъдем много внимателни и в реванша. Надявам се във вторник нашите фенове да напълнят стадиона".

Петер Цвиткович (полузащитник): "Трябваше да решим мача до почивката с оглед на множеството положения, които създадохме. През второто полувреме Левски игра по-добре, изравни и ни подложи под натиск. За щастие успяхме да вкараме нов гол. Домби ми подаде отличен пас и за мен остана по-лесното от позицията, в която се намирах".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти