Гледай на живо

Югоизточна Трета лига: Локомотив (Пловдив) II - Ботев (Пловдив) II - 1:0

Плачи: Забъркаха ме в скандал с Лазаров

Плачи: Забъркаха ме в скандал с Лазаров

"Не знаех, че хората в публиката, с които се снимах, са срещу президента на федерацията Данчо Лазаров". Така селекционерът на националния отбор Камило Плачи коментира ситуацията, в която се забърка на волейболния мач за купата между ЦСКА и Левски.

 За първи път след случката Плачи внесе яснота по темата пред ТВ7.

"Създаде се ненужно високо напрежение. Случката е следната. Гледах мача с Методи Ананиев, говорихме си, обсъждахме волейболни теми. В края на 4-тия гейм отидох да пуша една цигара. Когато се върнах ме чакаха журналисти и ме уговаряха за интервю. Изведнъж около мен се събраха много хора. Искаха да си направим снимки и да им дам автографи. За мен това е нормално, все пак съм национален селекционер и като възпитан човек аз отделих нужното внимание на феновете. Не мисля, че съм направил нещо лошо. Просто се вдигна много шум", обясни той.

Плачи не пожела да се конфронтира с треньора на Левски Стоян Стоев, който обиди италианския специалист и се усъмни в треньорските му качества.

"Толкова години съм бил помощник на големи специалисти. В Италия тази позиция се уважава. Сега съм старши треньор. Нападките на Стоян Стоев не ме обиждат. Не тая лоши чувства нито към него, нито към сина му Мартин. Всеки има право да говори каквото си иска. Все пак България е свободна държава“.

Плачи допълни, че контролите с Иран и Сърбия няма да са достатъчни и затова ще се търси още един класен съперник за проверка.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти