Samsung преобразява smart телевизорите в България с появата на Evolution Kit

Samsung преобразява smart телевизорите в България с появата на Evolution Kit

С Evolution Kit за 2013 г. Smart телевизорите на Samsung ще включват най-актуалните TV функционалности без нужда от купуване на нов телевизор

Samsung обяви днес пускането в продажба в България на първия си Evolution Kit за 2013 г. С новата приставка смарт телевизорите на Samsung стават единствените еволюиращи телевизор, достъпни за потребителите у нас. С инсталацията на Evolution Kit всеки може да надгради своя Samsung Smart TV от 2012 г серия 7 и 8 и да се наслади на най-актуалните функционалности и технологии без нужда от купуване на нов телевизор.
Evolution Kit за 2013 г. ще надгради смарт телевизорите от 7 и 8 серия на Samsung за 2012 г., благодарение на новаторски подобрения в излъчването и наличието на най-актуалните функционалности, които са част от моделите смарт телевизори на Samsung за тази година. Инсталацията на Evolution Kit позволява на потребителите да се наслаждават на опростен начин за откриване на желаното телевизионно съдържание, повече възможности за контролиране на телевизора и по-бързи скорости. Всичко това е възможно, благодарение на функционалностите на Samsung Smart TV за 2013 г. и включва Smart Hub, гласова интеракция, подобрена смарт интеракция и нов четириядрен процесор.
Предимствата на Smart Evolution Kit за собствениците на смарт телевизори на Samsung са изумителни - той превръща съществуващия двуядрен процесор на телевизорите от 2012 г. в четириядрен такъв и преобразява телевизора в телевизор със Smart Hub платформа за 2013 г. При Evolution Kit впечатляващи са както подобреното качество на картината и излъчването, така и актуализациите при шума на излъчване и възпроизвеждането на цветовете.
В допълнение, чрез Evolution Kit, Samsung S9 включва и безгранична съвместимост с всички бъдещи UHD стандарти. Телевизорът ще бъде обновен за всички актуални UHD стандарти и функционалности и потребителите няма да изпитват трудности при гледането на каквото и да било UHD съдържание, без значение от бъдещите стандартизации.
Evolution Kit на Samsung е съвместим с избрани Samsung смарт модели за 2012 г., сред които моделите ES7000 и ES8000.... Smart Evolution Kit се продава е в комплект със Smart Touch дистанционно управление за 2013 г. и е достъпен на ценаот 599 лв.
Последвайте каналите ни в:

Още от Спорт и бизнес

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти