Раздвижете се! Включете се в 5kmrun!

Раздвижете се! Включете се в 5kmrun!
Търсите антидот срещу стреса, забързаното ежедневие и проблемите си?

Всички знаем, че незаменим приятел в тази задача може да ни бъде редовното бягане. Като бонус то носи добро настроение, тонус и безупречно тяло. Инициативата 5kmrun цели да ви достави точно това. 5Kmrun е свободно, но организирано бягане, в което може да се включи всеки желаещ, без ограничение в пол и възраст (вкл. инвалиди, родители с детски колички, както и с кучета на повод). Нито много, нито малко - 5 км са идеалното натоварване, от което се нуждаете за седмица. В рамките на 5kmrun със сигурност ще срещнете и много нови приятели, с които да споделяте общата си страст.

Инициативата се провежда в Южен парк София, Морска градина Варна, Гребен канал Пловдив и Морска градина Бургас. За участие трябва да се регистрирате еднократно онлайн  на този адрес  и след като принтирате своя баркод, вече можете да бягате във всички градове на 5kmrun. Имайте предвид, че регистрация за участие преди старта (или) в деня на бягането не се извършва!


Тези от вас, които нямат търпение, могат да се включат в инициативата още утре, в соления и слънчев Бургас. Бягането започва в 9,00 ч., затова е добре да сте на терена, в случая Морската градина, 15 минути по-рано.

Пълен календар на събитията в рамките на 5kmrun можете да видите тук.

Има ли още нещо? Има, разбира се. Любимият ни спортен бранд adidas е подготвил специални изненади за редовните участници в съботните бягания на 5kmRun във Варна и Бургас. Стойността на наградите, които ще се раздават, ще нараства след всяко изминато поредно бягане.
Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти