Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Новият спонсор не иска от Левски да върви по модела на Реал и Челси

Новият спонсор не иска от Левски да върви по модела на Реал и Челси

Днес Левски представи новия си генерален спонсор "Лев Инс". На пресконференцията присъстваха и двама представители на компанията - Бойка Жекова и Дилян Петров. Д-р Петров разкри, че компанията е влязла в клуба заради школата и не иска от сините да вървят по модела на Реал Мадрид и Челси.

"Причината да влезем в Левски са децата. Те са нашето бъдеще. Чухме вчера от Левски, че ще се работи по нов начин. Няма да се гони моделът Реал, Челси, Интер, Милан - с налагане само на чужди футболисти. Искаме наши момчета, от школата, да играят в първия отбор", коментира представителят на дружеството.

Левски представи ЗК "Лев Инс" като основен спонсор на клуба. От своя страна Бойка Жекова заяви: "Аз съм представител на ръководството на Лев Инс, което се занимава директо с бизнеса. Радваме се и е хубаво, че имаме възможността да подадем ръка на Левски в този момент. За пръв път имаме толкова голямо партньорство.

Най-важното за това сътрудничество е, че искаме да развиваме детско-юношеската школа. Ще се опитаме да разработим модел за добри резултати."

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти