Ужасна е!

Ужасна е!

Да, има много противни жени. Но нямаме предвид дали самите те са красиви, или съвсем не. Става дума за дрешния им и козметичен ансамбъл. Една хубава жена може да се загрози страхотно с умения и желание, виж как.

Животинският принт е институция. Е, как?! РОкля, туника, потниче с леопардов, гепардов, тигров принт... Това е ужасно секси според една ограничена аудитория. Не бъди част от нея.

Вечерен грим през деня. Това е леко като на жрица на любовта. В един момент този грим се размазва леко и става съвсем като на улична работничка и отиваме във визуалната стилистика на Жокера. А ако тя се разплаче, става наистина страшно!

Евала, прическа! Топираната коса, "вафлите", цветните кичури, перхидролената визия - всичко това изглежда толкова евтино, че направо ни е срам. Възможно ли е все още толкова много иначе красиви жени да се стараят да изглеждат точно така. 

Плаформите на обувките също са много забавни - жените изглеждат сякаш ходят на кокили и стъпват внимателно, спъват се, изобщо правят ни шоу. Но вече рейв-времената отминаха, няма ги списанията Егоист и Нов Ритъм, които по свой начин да отбелязват тази субкултура.

Ноктите ѝ са много важни не само в леглото. Ако е с онзи остър маникюр, който Лейди Гага и Лана Дел Рей въведоха наново в съвременната абсурдна визия в живота на младите дами, ще е страхотно. Много ярък лак за нокти, много маниерност, не знаем как би писала на клавиатура, ако ѝ се налага.

Вербалните характеристики на мацката (имаме предвид гласа и смеха ѝ) могат да те побъркат. Сети ли се за една ужасно приказлива жена? А за някоя, която се смее кошмарно? А за някоя, която фъфли? А за такава, която има паразитен израз/дума и говори на всички на "копеле", "батенце" или нещо от сорта? Ще се побъркаш.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички