Ботев (Ихтиман) намали драстично цените на билетите за фенове на ЦСКА

Ботев (Ихтиман) намали драстично цените на билетите за фенове на ЦСКА

Ръководството на Ботев (Ихтиман) намали драстично цените на билетите за фенове на ЦСКА. Двата отбора се срещат в четвъртия кръг на Югозападната "В" група, като първоначално пропуските за всички сектори струваха по 10 лева, но днес двата клуба са се договорили да бъдат намалени на 5 лева. Ето какво казва по този повод ръководството на ЦСКА:

"След ползотворни разговори с ръководството на ФК Ботев (Ихтиман), успяхме да договорим нови цени на билетите за двубоя от 4-ия кръг на Югозападната "В" група между отборите на Ботев (Ихтиман) и ЦСКА, който ще се играе на столичния стадион „Локомотив“. Пропуските за гостуващите привърженици ще бъдат с цена 5 лв.

Цялото ръководство на ЦСКА иска да изрази специални благодарности на кмета на гр. Ихтиман Калоян Илиев и президента на отбора Тони Кацаров, които спомогнаха изключително много за ползотворния диалог между двете страни.

Армейци, нека отново да напълним гостуващия сектор в Надежда и за пореден път да покажем, че ЦСКА е над всичко!"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти