Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора) 0:3

Нова излагация на БФВ, забраниха на Тити да гледа Евроволей

Нова излагация на БФВ, забраниха на Тити да гледа Евроволей

Диктатурата по високите етажи на управлението на родния волейбол продължава с пълна сила. Поредното авторитарно изпълнение от страна на подопечните на инж. Данчо Лазаров се е разиграло по време на последния ден на Евроволей 2015 в столичната зала “Арена Армеец”. Бившият национален селекционер по баскетбол и треньор на Левски Тити Папазов, който в момента е президент на “сините”, също както и председател на Националната Баскетболна Лига не е бил допуснат да гледа срещата за бронзовите медали, противопоставила България и Италия, научи Sportal.bg.

Ексцентричният Папазов е трябвало да присъства в ложите по покана на министъра на младежта и спорта Красен Кралев, но му е бил отказан достъп до тази зона на залата. Като причина за това са изтъкнати изказвания от негова страна по адрес на волейболната федерация, а нареждането е пристигнало от най-високите постова в родната централа.

Най-вероятно става въпрос за пресконференцията, на която Тити обяви оттеглянето си от треньорската професия, а освен това тогава говори и за други спортове, включително и волейбола.

На въпросното събитие Папазов заяви, че БФВ е срам за българския спорт, след като разполага с най-добрия волейболист в света, но той няма да играе за родината ни на Европейското първенство.


Както е известно, феновете в столичното спортно съоръжение освиркаха мощни Данчо Лазаров по време на награждаването и церемонията по закриването на Евроволей 2015.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти