Гледай на живо

Септември (София) (U16) - ЦСКА-София (U16)

Футболистите на Чарлтън лично връщат парите на свои фенове след 0:5

Футболистите на Чарлтън лично връщат парите на свои фенове след 0:5

Футболистите на английския Чарлтън Атлетик ще съберат помежду си пълната сума, необходима за да бъдат върнати изцяло парите за билети, платени от техните фенове при гостуването на Хъдърсфийлд Таун, загубено от "адикс" с 0:5. Поражението продължи серията на лондончани от мачове без победа на вече девет срещи, а тимът заема предпоследното 23-о място от 24 отбора в Чемпиъншип. След срещата капитанът на отбора Джони Джаксън поднесе своите извинения към феновете в социалната мрежа "Туитър". Именно той разкри за желанието на футболистите на Чарлтън да върнат парите на хората, които са подкрепяли техния отбор при злощастното гостуване.

"Знам, че думите са най-малкото, което можем да направим в този момент, но от мое и от името на всички футболисти в отбора искам да се извиня за играта ни тази вечер. Беше срамно и вие заслужавате повече. Ние искаме да възстановим разходите на всички, които днес пътуваха, за да ни подкрепят в този мач. Лично аз ще организирам това с шефовете на клуба и те ще ви информират как да получите парите си обратно", написа в няколко поста в "Туитър" Джаксън. Под публикацията му коментираха и други футболисти на Чарлтън, които също се присъединиха към извиненията.

Сумата, която футболистите на Чарлтън ще съберат помежду си, не е особено голяма, след като билетите за гостуващи фенове срещу Хъдърсфийлд бяха с цена 23 паунда, а лондончани бяха подкрепяни от 166 свои фенове.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти