Манчестър Юнайтед подготвя "Олд Трафорд" за взрив

Манчестър Юнайтед подготвя "Олд Трафорд" за взрив

Ръководството на Манчестър Юнайтед започна изключително интересна реконструкция на стдион "Олд Трафорд", информира "Дейли Мейл". Шефовете на "червените дяволи" са наредили всеки един прозорец на съоръжението да бъде покрит със специално фолио, което не позволява на стъклото да се пръсне на малки парченца и да нарани стоящите в близост хора в случай на взрив. От началото на тази седмица работници непрестанно извършват ремонтните дейности, които ще имат огромна задача пред себе си, тъй като голяма част от официалната трибуна на стадиона е с изцяло стъклена фасада. Не става ясно до кога е поставен крайният срок за приключването на ремонта.

Реформацията идва в контекста на парижките атаки в края на миналата година, когато повече от 130 души изгубиха живота си в серия от терористични нападения и атентати, отговорност за които пое Даеш. Тогава една от целите на терористите бе и националният "Стад дьо Франс" в предградието на Париж Сен Дени. В непосредствена близост до стадиона се взривиха двама атентатори-самоубийци, като се твърдеше, че поне единият от тях е направил опит да влезе на трибуните.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти