Бивша на Феномена накърмила плувец

Бивша на Феномена накърмила плувец

Шокиращи разкрития за личния си живот направи бившата тръпка на бразилския футболен магьосник Роналдо Феномена - Мирея Каналда. Бразилската манекенка и модел на "Плейбой" имаше деветмесечна връзка с Роналдо, като двамата се събират близо три години след запознанството им. Първата им среща била в Милано, а три години по-късно Феномена я кани на щуро парти за рождения си ден, където разкриват чувствата си.

Според признанията на Мирея, Феномена не бил много надарен, но пък бил доста палав в леглото. Обичал експериментите, както и елементи на садо-мазо като дърпане за косата и удряне на шамарчета. Дамата категорично отрича да е имала вземане даване с Роналдиньо и Самуел Ето'о. Те били просто приятели и се забавлявали заедно, но по това време тя е била с Роналдо и му е била вярна.

"Наричаше ме Първа дама пред приятелите си. Запозна ме и с майка си. Много мил мъж", спомня си Мирея, която след раздялата с Роналдо се събра с бившия плувец Фелипе Лопес. С него пък е свързан друг любопитен епизод. След раждането на дъщеря й Инес, гърдите на Мирея били така напращели, че тя изпитвала болки. В този момент обаче й помогнал Фелипе като сукал от тях като бебе и така я облекчил.

"На него също му беше приятно, пък и едва ли му е навредило", признава без свян разкрепостената дама, която украси страниците на февруарския брой на списанието "Primera Linea".

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти