Стоичков с призив към "червена" България: Милейте за ЦСКА!

Стоичков с призив към "червена" България: Милейте за ЦСКА!

Легендарният нападател на ЦСКА и Барселона Христо Стоичков за пореден път изрази любовта си към "червения" клуб и призова "армейските" фенове да бъдат задружни в трудните за клуба мигове. Модерния ляв, който е акционер в новото дружество ПФК ЦСКА 1948 АД заедно с Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, използва социалната мрежа Инстаграм, за да публикува колаж от снимки с фланелката на ЦСКА с емблематичния №8.

"Не забравяйте, че това е история. Милейте за ЦСКА", написа носителят на "Златната топка" за 1994 година.
Припомняме, че преди няколко дни носителят на трофея от Шампионската лига за 1992 година бе категоричен, че бъдещето на "червените" е в сигурни, спортни ръце, а не в такива, които "искат постоянно да грабят".

"Бъдещето на ЦСКА е в спортни ръце. Не в ръце, които искат постоянно да се граби. Аз няма да позволя някой да постъпи така, че отборът да започне да затъва. Не вярвам и Гриша Ганчев да го направи това", категоричен бе легендарният футболист на Барселона, който гарантира, че ще даде всичко от себе си, за да върне "армейците" там, където им е мястото - на върха.

"Името си не го давам току-така. Щом съм застанал там, мисля да отстоявам моето достойнство, моето име, които съм си извоювал през годините. Да не забравяме, че това, което сме го направили, малко хора го правят", добави още Христо Стоичков.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти