Бивш играч на Ман Юнайтед се сби със съотборник (видео)

Бивш играч на Ман Юнайтед се сби със съотборник (видео)

Със сигурност няма да сбъркаме, ако кажем, че кариерата на смятания някога за голям талант бразилски халф Андерсон не се развива особено добре. През 2007 година Манчестър Юнайтед купи Андерсон от Порто за 20 милиона паунда, но бразилецът така и не остави следа на "Олд Трафорд" и през 2014 бе изпратен под наем във Фиорентина. Андерсон обаче не успя да се наложи и в състава на "виолетовите" от Флоренция и през 2015 година се присъедини към клуба от родината си Интернасионал.

Дали обаче 28-годишният полузащитник ще продължи да носи фланелката на този клуб още дълго? Бившият играч на "червените дяволи" от Манчестър бе главно действащо лице в грозен бой със съотборника си Вилиам. Двамата се сбиха по време на тренировка на Интернасионал и трябваше да бъдат разтървани от останалите играчи. Преди прекратяването на боя обаче юмрукът на Андерсон остави кървава следа върху лицето на другия футболист.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички