Лудогорец с нов удар, взе Давид Серано от Левски

Лудогорец с нов удар, взе Давид Серано от Левски

Отборът на Лудогорец направи нов удар. Българският шампион привлече испанския методист Давид Серано, научи Sportal.bg. Наскоро се заговори, че треньорът може да отиде в Разград и ето, че това вече е факт.

Ръководството на “орлите” е постигнало договорка със Серано и спецът ще се присъедини към екипа на Георги Дерменджиев. Серано ще помага за физическата подготовка на представителния отбор и юношите.

Той ще бъде третият треньор по кондиционна подготовка в тима на разградчани. Към Лудогорец се присъединява и Хосе Портолес, който ще развива младите таланти на “орлите”. Испанецът е работил в школите на Реал Мадрид, Челси, Валенсия и Виляреал.

Серано бе на работа в Левски, но се раздели със “сините”. Спецът се трудеше на "Герена" по времето на Пепе Мурсия и Гонзо, но напусна заради финансовите проблеми, които Левски изпитваше по това време. За никого не е тайна, че ръководните фактори бяха впечатлени от уменията на Серано, но безпаричието оказа влияние.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти